lørdag 1. september 2012

Madklubben Vesterbro

I ånden "learning-by-doing" (- og failing), har jeg ikke gått til anskaffelse av noen form for København-guide. Meen, da vårt første besøk kom ganske tidlig i oppholdet, ønsket jeg å unngå for mye 'failing'.  Dermed krøp jeg til google og AOK.dk korset.

Resultatet ble ganske så bra, faktisk så bra at jeg re-blogger restauranttipset fra aok, nemlig MADKLUBBEN på Vesterbro.

Bildet er lånt fra everplaces.com
Denne restuarantet vant AOKs "Bedste nye restaurant 2012".
Her er hipster faktoren høy, det samme med loungemusikken, så ta med kjæresten eller noen venner (det er ikke her du holder familiemiddagen), og få dere et bra måltid i en god atsmosfære.

Her kan man velge mellom alt fra 1- 4 retter til hhv 100, 150, 200, osv kroner. Vinkartet er spandabelt i kvantitet, men vinene rangeres etter god, bedre, bedst - så står virkelig ikke på det heller!


Dette er forøvrig hva MADKLUBBEN sier om seg selv:

Vi elsker at kunne tilbyde fremragende mad & drikke til en ualmindelig fornuftig pris, og for at kunne netop det, må vi gi’ os lidt på andre områder.

Dette bør man lige notere sig, når man skal besøge os, og derfor vil vi kort fortælle om det manifest, vi arbejder ud fra, så man kan få en idé om, hvordan en aften på restauranten vil foregå.

[1] vi sørger for god vin & mad i pæne omgivelser - vi fortæller ikke lange historier om maden & kender ikke til de intime detaljer omkring vinenes tilblivelse.

[2] du er selv en aktiv deltager i måltidet; du skænker selv & læser dig selv til elementerne på tallerkenen - derfor kan vi servere gode råvarer & store vine til billige priser. 

[3] vore medarbejdere på gulvet er udvalgt efter deres gode humør og smittende latter, ikke deres intense studier af vine og oste. hvis I har spørgsmål, så spørg gerne. Svaret kan sikkert findes, og vi leder gerne.

[4] lever vi ikke op til dine forventninger – så råb op! vi kan bestræbe os på at løse problemerne nu & give jer en god aften – i morgen er det for sent!

Vi sætter stor pris på kvalitet – det skal være godt, ligetil og uprætentiøst. Vi mener, at fokus skal være på 
produktet – det håndgribelige – og her hos os er der hverken tale om pompøsitet eller fine fornemmelser. 
Vi ønsker blot, at alle vores gæster skal få en god aften hos os.

Jeg sier: Check, check, check


Stedet er et av fem MADKLUBBEN prinsipper, de andre skal helt klart prøves ut!

Gå på madklubben.info for å se menyer og booke bord (nødvendig!)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar