lørdag 8. september 2012

1 DTU week down - 12 to go

Så har vi omsider kommet gjennom første uke med skole i Køben-året. Etter mye om og men, frem og tilbake, klabb og babb, har vi nå avgjort hvilke fag vi skal ta dette første semesteret. Vi hadde vel begge meldt oss opp til ca. dobbelt så mange studiepoeng som vi egentlig skulle, men godt var det, for utifra kursusbeskrivelsene er det ikke gitt hvordan faget faktisk er. Så nå har vi fastslått hvilke fag som var for mye jobb (men akkurat de tar vi fortsatt...), hvilke fag som krevde forkunnskaper vi mangler, og hvilke fag vi egentlig har hatt før. Ikke rart vi var slitne fredag kveld!

Erika på campus.
Løsningen på denne dype trettheten ble derfor en helt genial nettside som finnes i hovedstadsområdet: just-eat.dk. Fantastisk konsept hvor alle (eller i hvert fall veldig mange) restauranter som tilbyr take away er registrert. Det er altså bare å legge inn postnummeret det skal leveres til, samt velge ønsket kjøkken (i går følte vi veldig for indisk) og klikke rundt i menyer fra hele byen.

I mangel på bilder av den lækre indiske maten, viser vi heller frem en annen anledning da husmorgenene fikk svingt seg; gresk aften i pigernes casa. 
Kombinert med dansk fredags-tv ble kvelden ultimat, selv om vi duppet av omtrent på rundgang fra halv ni og utover... En rolig hjemmekveld, med andre ord. I dag blir det derimot andre boller, eller rettere sagt paier, for vi har bestemt oss for å sette hemmafru-genene våre i sving og be folk på middag! Så etter å ha programmeringsdebutert i Visual Basic til formiddagskaffen, handlet vi på yndlingsbutikken (fortsatt Kvickly, når man ikke medregner Torvhallerne), og satte i gang. En bra lørdag, med andre ord.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar