onsdag 3. oktober 2012

Life & Style

Livsstilen vår har tilpasset seg omgivelsene, kan man si. Det kan kanskje kalles evolusjon i miksoperspektiv.
Vi som begge er veldig glade i å lage mat (og som nå har tilgang på alt vi kan ønske oss av mathandlingsmuligheter - både fra de mange (!) nærbutikkene og ikke minst Torvhallerne), lager middag sammen kanskje én eller to ganger i uken. Sist var det indisk da Erika hadde besøk fra Trønderhovedstaden:
Stärke saker, med hjemmelavede naanbrød, rajta og alt som hører med. 
Kjøttet kom fra en nesten-lokal slagter (alle de nærmeste er halal, noe vi egentlig ikke har voldsomt behov for) i Guldbergsgade. Spesialforretninger er det i hvert fall ikke mangel på!

Altså er det noe annet som gjør at middagene oftere ser sånn ut:

... og sånn ut:

Enn sånn:
 Eller sånn:


Tiden, kjære lesere. Det er tiden som ikke strekker til. Men ambisjoner må man ha, så med dette gir vi oss selv et lite spark bak, og lover å prøve lage middag oftere. Men det skal sies - når vi først lager, så steller vi skikkelig i stand! Og ender som regel opp med rester til tre-fire personer/dager. 

Så mens vi venter på tiden, jobber vi iherdig med studiene:
Og er sykt fornøyde med et særdeles vellykket Prosjekt Paprika:
Fluene synes ikke på bildet.


Toodles,

Pigerne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar