mandag 6. mai 2013

Forår i vores Køben-år

Kjære blogg og lesere!

Her kommer ingen beklagelse for langt fravær, for slik skal ikke denne bloggen være. Pigerne har fortsatt noen hemmeligheter og Køben-tips på lur. Fasiten på det gode studentliv i København/Lyngby kommer snart, for utvekslingsåret nærmer deg slutten.

12. juni har vi one-way tickets tilbake til hjemlandet, og innen den tid skal vi gjøre oss ferdig med skole og semester for denne omgang. Men med København sier vi oss ikke ferdig, for hit skal vi tilbake mang en gang, som gode nordmenn flest. Kanskje kommer nye sykkelrutetips tur/retur Lyngby, kanskje de beste brunsjstedene, kanskje Nørrebro survival guide... Mulighetene er mange!


Skryt-skryt
I første omgang vil vi bare gjøre oppmerksom på hvor dejlig vejr vi nå opplever, hvor fantastisk det er å se blader på trærne igjen, og blomster i veikanten. Foråret har så absolutt inntruffet, det er nesten så det tangerer sommerfølelsen, dette.

I korte trekk har foråret så langt fortonet seg slik:

  • Var i Operaen og så NYCB. Det var vi og dronningen som var der, liksom (hun ville ikke være med på bildet, hadde dårlig hårdag...)

  • Hamstret tilbudsvarer på føtex, neverending story det der.

  • Blitt servert pannekaker av roomie på bursdagsmorgen!
Kl. 06:15, altså. Det må presiseres!

  • Vært på gruppearbeid med dansker. Hence the cake. 

  • Nytt været og Fælledparken (med Tusvik & Tønne på øret)


  • Hatt bakgårdsgrilling! 


Hold øynene åpne, og titt innom bloggen i ny og ne. Vi er her fortsatt,

Pigerne

3 kommentarer:

  1. Fiint blått skjørt (kjole?)! Savner dagens operaoutfit ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Kjole, ja :) Hmm, kan hende det kommer noen fab outfits fra mars av typen "du vet det er for tidlig å dra frem sykkelen når..."

      Slett
    2. Den kjolen vil jeg se mer til :) og ja, kom så med det!

      Slett