søndag 20. januar 2013

Januar

Vi er noen elendige bloggere for tiden. Flaks for oss at det ikke er dette vi lever av (eller bør vi revurdere? Bli litt mer rosa?).

Årsakene til den labre bloggingen er sammensatte. La meg begynne med den åpenbare grunnen: vi gjør andre ting. Dette kan innebære både studier, venner, kino (se Jagten, kjære mennesker. Norsk premiere 1. februar) og andre festligheter. Likevel er ikke dette alene grunn nok, i og med at vi her snakker om default setting'ene i livene våre.


På en god annenplass finner vi nemlig kulden. Vi fryser, det er slitsomt å skrive på tastaturet med blå fingre. Radiatorene våre virker ikke ordentlig. Den på badet virker ikke i det hele tatt. Danmark virker ikke! Det var ikke meningen at det skulle bli så kaldt her, slike temperaturer har man Norge (og vinteraktivitetsmuligheter) til! Vi var ikke forberedt på dette, og de beste stillongsene og ulltrøyene ligger igjen i fedrelandet.

Lånte en stemningsillustrasjon fra Den Store Danske og Paul Fischer.


Dessuten: dusjen vår er tett. For andre gang på under to måneder. Og denne gangen er det ikke mulig å fikse på gamlemåten, nå må vi ha en rørlegger. Det er visstnok bestilt en fyr, men ham har vi ennå ikke sett. Glemte jeg si at dusjen gikk tett på søndag? Altså for en uke siden! Tiden flyr. Så vi må planlegge treningsøktene våre etter når det passer best er tvingende nødvendig med hårvask (kan nesten høre Erika rope "TOO MUCH INFORMATION!", så velger å ikke utdype dette mer).

Alt i alt er ikke dette det beste grunnlaget for en inspirerende og engasjerende blogg. At jeg har besøkt et atomkraftverk (Barsebäck - med slagordet "vi utvecklar avveckling"...) og vært vitne til massekrasj på svenske motorveier (ikke den ved Helsingborg, men en mindre, samme dag, i Skåne), får derfor bli en bisetning i dette innlegget.

Nå krysser vi fingrene for varmere tider (OG MINDRE VIND). Lykke til til oss.
Ser kanskje ikke så slemt ut ved første øyekast, men da har man ikke kjent ekte Køben-vind på kroppen. Dvs gjennom kroppen.


1 kommentar:

  1. På tide å flytte hjem til herlige NORGE igjen, Ingrid !

    SvarSlett