lørdag 25. august 2012

Torvhallerne på Israel Plads


Mathallene på Israels Plads er helt klart verdt et besøk om du skal lage din egen middag mens du er i København. Det er verdt et besøk uansett.
Innkjøp av te hos Tante T
Her finner du fiske-, oste- og kjøttdisker, te, kaffe, bakeri, pizzeria, sushi og vin. Alt under samme tak. Du finner senneper, marmelader og krydder. Håndsåper. Du finner en liten cava-bar. (Og smaksprøver). På lørdager er det i tillegg marked på plassen rundt. Her bugner det over av økologisk dyrkede frukt og grønnsaker. Om du klarer å gå fra dette stedet tomhendt har du enten en beundringsverdig viljestyrke, eller så lider du av beslutningsvegring (for her er det ikke lett å velge).

Typisk beslutningsvegring.



Vi har besøk, og bestemte oss for å dra hit i dag for å finne alt vi trengte til en skikkelig bra middag. Og avlutte den med et fint osteutvalg. Må nemlig utnytte besøket, for ostekveld for to gir enten et rimelig labert utvalg, eller mye rester.

Nå er rødbetene i kok, og blir middagen bra kommer det nok et lite mat-blogg innlegg i morgen. ( Vi er faktisk ikke så værst kokker, og ekstra gøy med matinteressert besøk).

3 kommentarer:

  1. Dette gleder jeg meg til! :)

    SvarSlett
  2. Åå..enda bedre enn Bunnpris Gourmet?

    SvarSlett
  3. Sjekket copenhagencooking.dk? Det er nå...

    SvarSlett